Web Analytics Made Easy - Statcounter

امرالله اسماعیلی روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: امسال ۳۱۰ بهره‌بردار از این تسهیلات بهره‌مند شدند و  با پیگیری‌های انجام شده بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال نیز به اعتبارات ابلاغی امسال اضافه شده و  ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات دیگر نیز برای استان ابلاغ شده است.

به گفته وی، میزان تسهیلات پرداخت شده در سال گذشته در قالب خط اعتباری شماره هشت مکانیزاسیون ۶۳۵ میلیارد ریال بود، که نسبت به سال ۱۳۹۸ رشد ۲۰۰ درصدی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسماعیلی اظهار داشت: در استان ۹ هزار و ۴۵۰ دستگاه انواع تراکتور و ۱۳۶ دستگاه کمباین غلات، ۱۱۰ دستگاه کمباین شالیزاری فعال است که ۹۸ درصد این وسایل پلاک‌‍‌گذاری شده است.

رییس اداره امور فناوری مکانیزاسیون جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: هم‌اکنون ۵۲ دستگاه کمباین غلات و تراکتور، ۹ هزار و ۱۰۰ دستگاه تراکتور پلاک‌گذاری شده و ۲۷۰ پرونده دیگر نیز برای پلاک‌گذاری به پلیس راهور تحویل داده شده است.

وی گفت: تاکنون تعداد ۲۲۰ دستگاه انواع تراکتور فاقد پلاک دراستان شناسایی شده که پیش‌بینی می‌شود تا پایان شهریورماه امسال مورد بازدید و جهت انجام فرایند پلاک‌گذاری به مرکز شماره‌گذاری  استان معرفی شوند.

وی اظهار داشت: طرح پلاک‌گذاری ماشین‌های کشاورزی فعال مشمول طرح تا پایان شهریورماه به صورت ۱۰۰ درصد عملیاتی و به پایان خواهد رسید.

اسماعیلی افزود: براساس مصوبه جلسات و نشست‌های شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی کشور و ستاد مرکزی مبارزه قاچاق کالا و ارز از ابتدای سال زراعی جاری جدید (مهرماه سال ۱۴۰۰)به تراکتورهای، ماشین آلات کشاورزی فاقد پلاک، سوخت داده نمی‌شود، افزود: پلاک‌گذاری در افزایش نظم و نسق دهی و هویت بخشی به ماشین‌آلات کشاورزی، ساماندهی نیرو محرکه و تصمیم‌گیری بهتر در ارائه خدمات، تهیه بانک اطلاعاتی ماشین آلات بخش کشاورزی و تحویل الکترونیکی و تخصیص سهیمه نفت گاز به صورت هوشمند، مقابلیت بیمه پذیری ماشین الات کشاورزی تاثیرگذار است.

به گفته وی، در سال زراعی جاری  ضریب مکانیزاسیون کشاورزی ۱.۹۵ درصد است که از برنامه تعهدی بیشتراست.

به گزارش ایرنا، هم‌اکنون ۶۷ هزار بهره‌بردار با تولید سالانه ۱.۵میلیون تن انواع محصولات در استان در حوزه کشاورزی فعال است.

 هم‌اکنون ۲۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی، ۳۴۲ هزار هکتار جنگل، یک میلیون و ۹۳ هزار هکتار مرتع در این استان وجود دارد.

سالانه ۹۳۸ هزار تن محصول زراعی، ۲۰۰ هزار تن تولیدات باغی و ۳۳۱ هزار تن شیلات و آبزیان در چهارمحال و بختیاری تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

برچسب‌ها کشاورزی چهارمحال وبختیاری پرداخت تسهیلات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کشاورزی چهارمحال وبختیاری پرداخت تسهیلات کشاورزی چهارمحال وبختیاری پرداخت تسهیلات میلیارد ریال پلاک گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۱۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرشدن کانال‌های کشاورزی بخش میانکوه درپی بارش‌های اخیر

یعقوب شکوهی اظهار داشت: بیشترین بارش سامانه اخیر استان مربوط به شهرستان اردل با حدود ۵۳ میلی‌متر بود که باعث بروز خسارت در برخی مناطق این شهرستان شد و هم‌اکنون کانال‌های کشاورزی بخش میانکوه یه لایروبی و بازسازی نیاز دارد.

وی با اشاره به ریزش سنگ و رانش زمین در بخش‌هایی از شهرستان اردل مانند جاده‌های بخش میانکوه و تنگ درکش‌ورکش، افزود: البته هیچ‌کدام از جاده‌های این شهرستان بسته نشد و تلاش راهداران برای ربزش‌برداری و پاکسازی محور‌های ارتباطی ادامه دارد.

شکوهی به رعایت نکردن تقویم کوچ و اقدام عشایر شهرستان اردل نسبت به کوچ زودهنگام قبل از ۲۵ اردی‌بهشت‌ماه اشاره و اضافه کرد: در این بارندگی تعدادی از عشایر اردل با مشکل مواجه شدند.

وی یادآور شد: البته از طریق مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری، مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری استان و فضای مجازی اطلاع‌رسانی به عشایر مبنی بر خودداری از کوچ زودهنگام قبل از ۲۵ اردی‌بهشت‌ماه انجام شده بود.

بیشتر بخوانید
تخلیه آب از منازل مسکونی در شهرستان کیار

شکوهی اظهار داشت: این در حالی است که تعدادی از عشایر شهرستان اردل تقویم کوچ را رعایت نکرده‌اند و بدون توجه به هشدار‌ها و اخطار‌ها از خوزستان به سمت چهارمحال و بختیاری کوچ را آغاز کردند.

وی گفت: به‌همین منظور حدود ۱۰ درصد از عشایر دیناران شهرستان اردل در مسیر کوچ از خوزستان به چهارمحال و بختیاری دچار مشکل شدند که در همین راستا ساعت ۲ بامداد شنبه به‌همراه جمعیت هلال‌احمر و اداره امور عشایر در منطقه حضور یافتیم و مواد غذایی و نایلون برای پوشش کف و روی چادر‌ها بین این عشایر توزیع شد.

شکوهی به مطلوب شدن شرایط آب و هوایی شهرستان اردل برای روز شنبه اشاره و تاکید کرد: خدمت‌رسانی و کمک‌رسانی به عشایر دارای مشکل به‌علت کوچ ادامه دارد و قرار است نیرو‌های امدادی به دنگان دیناران این شهرستان اعزام شوند.

وی با اشاره به درخواست کمک تعدادی از عشایر گرفتار در پلاک زیر سه‌راهی شلیل، افزود: خدمت‌رسانی و کمک‌رسانی به این عشایر انجام خواهد شد.

شکوهی تصریح کرد: البته در روز جمعه عشایر دو سه نقطه این شهرستان از جمله عشایر میانکوه و دره‌شور درخواست کمک داشتند که کمک‌رسانی به آنان در سریع‌ترین زمان ممکن انجام داد.

وی یادآور شد: این در حالی است که مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری با حضور در خوزستان به عشایر برای رعایت تقویم کوچ و خودداری از کوچ زودهنگام قبل از ۲۵ اردی‌بهشت‌ماه هشدار داده بود.

شکوهی اظهار داشت: خسارت‌های ناشی از بارندگی‌های اخیر در شهرستان اردل به‌زودی و پس از ارزیابی‌های کارشناسی جمع‌بندی و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • تشکیل ۵۸ پرونده خرید ادوات کشاورزی در چهارمحال و بختیاری
  • خسارت بارندگی به عشایر ۳۰ میلیارد ریال برآورد شد
  • نقص فنی مینی‌بوس در چهارمحال و بختیاری 5 مصدوم برجای گذاشت
  • خسارت به کانال‌های کشاورزی بخش میانکوه در بارش اخیر
  • پرشدن کانال‌های کشاورزی بخش میانکوه درپی بارش‌های اخیر
  • برگزاری امتحانان نهایی دانش آموزان در ۱۱۰ حوزه امتحانی چهارمحال و بختیاری
  • کاهش آفت ملخ در زمین‌های کشاورزی با بارش‌های بهاری
  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد