Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، محمدحسن آصفری نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی امروز (چهارشنبه 17 شهریور ماه) در جلسه علنی و در اخطار قانون اساسی مستند به اصل 88 اظهار داشت: مسئولیت حوزه کشاورزی برعهده وزیر جهاد کشاورزی است و نباید اختیار مربوط به سوخت وسایل و تجهیزات کشاورزی را به یک حوزه دیگر داد؛ این اتفاق در مجلس نهم هم رخ داد، زیرا وقتی از وزیر نفت سؤال کردیم که چرا قیمت کود شیمیایی بالاست، ما را به وزیر  جهاد ارجاع می‌داد و وقتی از وزیر جهاد می پرسیدیم می‌گفت این سؤال را از وزیر نفت بپرسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سیاست‌های کلی که مقام معظم رهبری در باره کشاورزی ابلاغ کرده‌اند، موضوع تامین غذا و توسعه پایدار کشاورزی آمده است، لذا باید به خودکفایی در حوزه کشاورزی توجه کنیم.

نماینده مردم اراک در مجلس تصریح کرد: مشخص نیست که اگر سوالی در باره سوخت کشاورزان داشته باشیم از کدام وزیر بایستی آن را بپرسیم.

محمدباقر قالیباف در پاسخ به تذکر نماینده اراک گفت: اخطار آقای آصفری را وارد نمی‌دانم؛ بخش عمده ماشین آلات کشاورزی پلاک نداشته و سند ندارند و برخی از این خودروها هم اگر پلاک شوند، ضوابط و مقررات مانع آن خواهد شد و مشکل بیمه خواهند داشت.

وی افزود: شرایط به صورتی است که امکان اقتصادی کشاورزان برای تهیه ماشین آلات جدید وجود ندارد، ضمن اینکه نمی‌توانیم واردات هم داشته باشیم و اگر بخواهیم کارت سوخت به ماشین آلات کشاورزی بدهیم، بیمه، کارت و سند می‌خواهد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: محمد حسن آصفری نماینده مردم اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۷۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟

مسعود اسدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: به بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از گندمزارهای آماده برداشت استان تا ۵۰ درصد خسارت وارد شده و در خوشبینانه ترین حالت ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

وی ادامه داد: علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است.

وی گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: همچنین انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.

اسدی همچنین گفت: از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور انتظار داریم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند.

کد خبر 6096216

دیگر خبرها

  • انتفاد از کاهش سهمیه سوخت کشاورزان
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • قالیباف پدیده انتخابات شد، مفتح رکورددار شد /آراء کدام منتخبان مجلس دوازدهم باطل شد؟ /افزایش سهم وزرای احمدی نژاد در پارلمان
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟